Pariaza pe gol marcat de Romania cu Lituania la cota 50.0

Pariaza pe gol marcat de Romania cu Lituania la cota 50.0

Pariaza pe gol marcat de Romania cu Lituania la cota 50.0

Joi, de la ora 21:45, in etapa a 3 a din Liga Natiunilor, Romania va juca cu Lituania, selectionata impotriva careia n-a pierdut niciodata cand a jucat pe terenul acesteia. Sportingbet, casa de pariuri partener oficial al campioanei Romaniei, CFR Cluj, ofera aici o cota de 50.0 pentru ca Romania sa marcheze in partida de pe LFF stadionas.

  • Înregistrează-te cu un click doar pe acest link și fă o depunere în contul de pariuri nou deschis.
  • Pariază pe“Va înscrie echipa 2 vreun gol?” – “Da” in Lituania vs Romania la cota normală afișată pe site.
  • Dacă pariul este câștigător, primesti cash câștigurile din cota normală, iar diferența pana la cota 50.0 sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții

  1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care și-au deschis un cont folosind pagina specială a promoției în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat click pe “Inregistrează-te”Oferta este valabilă doar pentru meciul Lituania –  România care se joacă pe data de 11.10.2018.
  2. Pentru a beneficia de cota 50.0 pentru pariul <“Va înscrie echipa 2 vreun gol?” – “Da”> trebuie să te înregistrezi înainte de startul meciului, să faci o depunere în contul tău de pariuri și să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe piața “Vor înscrie ambele echipe în meci?”. Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci (“Pariuri sportive”).
  3. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 50.0 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  4. Miza maximă acceptată este de 4 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 4 RON, doar 4 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  5. Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  6. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.
  7. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment