Incaseaza de 50X miza pariata pe 1, X sau 2 la Arsenal vs Everton

Incaseaza de 50X miza pariata pe 1, X sau 2 la Arsenal vs Everton

Incaseaza de 50X miza pariata pe 1, X sau 2 la Arsenal vs Everton

Duminica, de la ora 18:00, Arsenal Londra, formatie care vine dupa o victorie cu 4-2 in Europa League contra ucrainienilor de la Vorskla Poltava, va primi vizita celor de la Everton in cel mai interesant meci al etapei a 6 a din Premier League. NetBet, cea mai buna casa de pariuri online pentru Live din Romania (click aici se deschide cont la NetBet si ai primul pariu fara risc pana la 500 RON), ofera o cota de 50.0 pentru pariul de tip 1, X sau 2 plasat pe intalnirea de pe Emirates Stadium.


Pariaza la cota 50.0 pe egal, victoria Craiovei sau a Viitorului in meciul de sambata!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA50.

2 Plaseaza un prim pariu Pre-Live la cota normala pe 1, X sau 2 in duelul Arsenal vs Everton. 10 RON din miza plasata vor fi multiplicati la COTA 50.0!

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment