Cota 50.0 pentru cel putin 3 goluri marcate in Liverpool vs PSG

Cota 50.0 pentru cel putin 3 goluri marcate in Liverpool vs PSG

Cota 50.0 pentru cel putin 3 goluri marcate in Liverpool vs PSG

Se da startul intr-un nou sezon al Ligii Campionilor, iar Liverpool, finalista de anul trecut, va primi pe teren vizita celor de la PSG, una din principalele favorite la castigarea trofeului. Sportingbet, partener oficial al formatiei CFR Cluj, ofera jucatorilor care inca n-au cont la Sportingbet o cota de 50.0 pentru 3+ goluri marcate in meciul de pe Anfield. Cota 50.0 pentru cel putin 3 goluri marcate in Liverpool vs PSG.

Ce trebuie sa mai stii:

  1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care și-au deschis un cont folosind acest link în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat clic pe butonul roșu “Inregistrează-te” din această pagină vor beneficia de această ofertă. Oferta este valabilă doar pentru meciul Liverpool – PSG care se joacă pe data de 18.09.2018.
  2. Pentru a beneficia de cota 50 pentru pariul <Câte goluri vor fi înscrise” – “Peste 2.5”> trebuie să te înregistrezi înainte de startul meciului, să faci o depunere în contul tău de pariuri și să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe piața “Câte goluri vor fi înscrise” – “Peste 2.5”. Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci (“Pariuri sportive”).
  3. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 50 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  4. Miza maximă acceptată este de 4 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 4 RON, doar 4 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  5. Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat la Sportingbet. Se acceptă un singur pariu de calificare. Dacă se vor plasa mai multe pariuri de calificare, clientul nu va mai putea beneficia de această promoție.  
  6. Clienții care beneficiază de această ofertă, nu vor mai beneficia de oferta standard la înregistrare afișată pe site.
  7. Pariurile plasate din fonduri bonus, freebet-uri sau închise cu opțiunea cash out nu vor fi luate în considerare la această promoție.
  8. Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  9. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.
  10. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

Click aici si pariaza la COTA 50.0 pe “over 2.5 goluri” la Liverpool vs PSG


Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment