Pariaza pe over 2.5 sau under 2.5 la FCSB vs Rudar si incaseaza de 50X miza plasata

Pariaza pe over 2.5 sau under 2.5 la FCSB vs Rudar si incaseaza de 50X miza plasata

Pariaza pe over 2.5 sau under 2.5 la FCSB vs Rudar si incaseaza de 50X miza plasata

Nu mai putin de 10 goluri a incasat Rudar Velenje in ultimele 3 partide jucate. 8 le-a primit in primele doua etape din noul sezon al primei ligi slovene, de la Maribor (5) si Domzale (3) si doua de la FCSB in partida tur jucata in urma cu o saptamana. NetBet, cea mai buna casa de pariuri online din Romania pentru Live, vine cu o cota de 50.0 pentru optiunea de peste 2.5 sau sub 2.5 goluri pentru duelul de pe National Arena.

Te-ar mai putea interesa sigur si:


Pariaza pe victorie FCSB si incaseaza de 30X miza pariata


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA50.

2 Plaseaza un prim pariu pre-Live la cota normala pe over 2.5 sau under 2.5 goluri marcate in meciul FCSB vs Rudar Velenje. 10 RON din miza plasata vor fi multiplicati la COTA 50.0!

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment