Pariaza pe 1, X sau 2 la Malmo vs CFR Cluj si castiga de 50X miza investita

Pariaza pe 1, X sau 2 la Malmo vs CFR Cluj si castiga de 50X miza investita

Pariaza pe 1, X sau 2 la Malmo vs CFR Cluj si castiga de 50X miza investita

Dupa 0-1 in turul jucat de la Cluj, campioana Romaniei, CFR, este obilgata sa castige pentru a merge mai departe in faza urmatoare a Ligii Campionilor in dauna celor de la Malmo. NetBet, cea mai buna casa de pariuri online din Romania pentru Live, vine cu o cota de 50.0 pentru pariul de tip 1, X sau 2 plasat pe duelul de pe Swedbank Stadion. Pariaza pe 1, X sau 2 la Malmo vs CFR Cluj si castiga de 50X miza investita.

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA50.

2 Plaseaza un prim pariu Pre-Live la cota normala pe 1, X sau 2 la meciul Malmo vs CFR Cluj. 10 RON din miza plasata vor fi multiplicati la COTA 50.0!

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment