Cum verific biletul la agentia de pariuri Stanleybet

Cum verific biletul la agentia de pariuri Stanleybet Veridicarea biletului castigator la Stanleybet, operator de jocuri de noroc aflat pe lista

Cum verific biletul la agentia de pariuri Stanleybet

Veridicarea biletului castigator la Stanleybet, operator de jocuri de noroc aflat pe lista caselor de pariuri online licentiate in Romania, se face extrem de usor. Citeste acest articol si vei afla cum iti poti verifica biletele plasate la Stanleybet atat pe online, cat si pe offline, aceasta casa de pariuri avand si agentii stradale.

Cum verifici biletul jucat online la Stanleybet?

Daca ai cont online deschis la Stanleybet si vrei sa-ti verifici daca biletul plasat este castigator sau nu trebuie sa parcurgi cativa pasi destul de simpli. Mai jos ai explicati pasii pe care trebui sa-i urmezi:

  • Intra-n contul tau de parior online Stanleybet si apasa click pe “contul meu”.
  • Dupa ce ai facut asta selecteaza optiunea “pariuri”. Ti se va deschide sectiunea pariuri la care ai doua subsectiuni – “pariuri sportive” si “mize cazino”
  • Click pe “pariuri sportive’ si acolo iti vei putea verifica biletele plasate, cele pe care le ai in joc sau chiar istoricul biletelor plasate de tine.

Cum verifici biletul jucat offline la Stanleybet?

Daca nu ai cont online la Stanleybet (vezi aici lista operatorilor de pariuri online licentiati in Romania) si preferi sa joci la aceasta casa offline, adica la agentiile stradale, verificarea biletului, ca si pe online, se face intr-un mod extrem de simplu. Mai jos iti voi explica pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru verificarea unui bilet la agentiile stradale Stanleybet.

  • Daca ai jucat biletul la pariuri la o agentie stradala si vrei sa ti-l verifici sa vezi daca-i castigator sau nu, va trebui sa intri pe site-ul Stanleybet.
  • In centrul paginii de web Stanleybet vei gasi scris “Verifica-ti biletul de pariere” (vezi imaginea de mai jos)

  • Click si se vor deschide doua casute in care va trebui sa introduci “codul biletului”, in cea din stanga, si “codul castigator”, in cea din dreapta.
  • Unde sunt pozitionate aceste coduri pe biletul de pariuri? In partea de sus a biletului este trecut un cod. Primele 6 cifre reprezinta “codul biletului” iar ultimele 6 “codul castigator” (vezi imaginile de mai jos).

Dupa ce ai urmat toti acesti pasi imediat vei afla daca biletul la pariuri plasat de tine este castigator, necastigator sau in asteptare, asta in cazul in care faci verificarea inainte de a se incheia toate evenimentele pe care le-ai pus pe bilet.

Leave a Comment