Pariaza pe victoria Angliei la cota 70.0 sau pe cea a Belgiei la cota 60.0!

Pariaza pe victoria Angliei la cota 70.0 sau pe cea a Belgiei la cota 60.0

Pariaza pe victoria Angliei la cota 70.0 sau pe cea a Belgiei la cota 60.0!

Anglia si Belgia se vor intalni sambata, de la ora 17:00, in finala mica a Campionatului Mondial de fotbal. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc, ofera o cota de 70.0 pentru succes al lui Kane & co. si alta de 60.0 pentru victoria “dracilor rosii”. Pariaza pe victoria Angliei la cota 70.0 sau pe cea a Belgiei la cota 60.0! Pariaza pe victoria Angliei la cota 70.0 sau pe cea a Belgiei la cota 60.0!

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBEV.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 70.0 pentru victorie Anglia sau cota 60.0 pentru victorie Belgia, depinde pe cine plasezi pariul. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Anglia sau victorie Belgia”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 5 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 70.0 pentru Anglia sau 60.0 pentru Belgia adica!

1 Daca Anglia sau Belgia va castiga, depinde pe cine ai mizat, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment