Castiga de 80X miza investita pe victorie Croatia sau de 50X pe un succes al Frantei

Castiga de 80X miza investita pe victorie Croatia sau de 60X pe un succes al Frantei

Castiga de 80X miza investita pe victorie Croatia sau de 60X pe un succes al Frantei

Franta va juca finala Campionatului Mondial de fotbal impotriva surprizei placute de la acest turneu final, Croatia. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc, ofera o cota de 80.0 pentru succes al Croatiei si alta de 50.0 pentru victoria “cocosilor galici”.Castiga de 80X miza investita pe victorie Croatia sau de 60X pe un succes al Frantei.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBEW.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 80.0 pentru victorie Croatia sau cota 50.0 pentru victorie Franta, depinde pe cine plasezi pariul. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Croatia sau victorie Franta”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 5 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 80.0 pentru Croatia sau 50.0 pentru Franta adica!

1 Daca Franta sau Croatia va castiga, depinde pe cine ai mizat, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment