Pariaza pe victorie Anglia cu Croatia si castiga de 60X miza investita

Pariaza pe victorie Anglia cu Croatia si castiga de 60X miza investita

Pariaza pe victorie Anglia cu Croatia si castiga de 60X miza investita

Anglia intalneste Croatia in a doua semifinala a Campionatului Mondial. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc, ofera o cota de 60.0 pentru succes al lui Kane & co. Pariaza pe victorie Anglia cu Croatia si castiga de 60X miza investita.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBEU.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 60.0 pentru victorie Anglia. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Anglia”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 5 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 60.0 adica!

1 Daca Anglia va castiga, miza plasata pe succesul lui Kane & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

 

Leave a Comment