N-ai voie sa ratezi cota 30.0 pentru macar un gol inscris in Franta vs Belgia

N-ai voie sa ratezi cota 30.0 pentru macar un gol inscris in Franta vs Belgia

N-ai voie sa ratezi cota 30.0 pentru macar un gol inscris in Franta vs Belgia

Franta si Belgia se vor intalni in prima semifinala a Campionatului Mondial. Meciul care poate fi oricand o finala de turneu final, aduce o cota de 30.0 de la Betfairuna din cele mai bune case de pariuri online din lume, pentru cel putin 1 gol marcat in duelul de la Sankt Petersburg. N-ai voie sa ratezi cota 30.0 pentru macar un gol inscris in Franta vs Belgia.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNET.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 30.0 pentru gol in Franta cu Belgia. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “over 0.5 goluri in Franta vs Belgia”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 5 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 30.0 adica!

1 Daca se va marca, greu de crezut ca nu vafi asa, miza plasata pe “over 0.5 goluri” va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment