Cota 40.0 pentru Simona Halep s-o invinga pe Su Wei-Hsieh

Cota 40.0 pentru Simona Halep s-o invinga pe Su Wei-Hsieh

Cota 40.0 pentru Simona Halep s-o invinga pe Su Wei-Hsieh

Simona Halep merge ceas la Wimbledon. Dupa ce a trecut in minimum de seturi in primele doua tururi de Nara Kurumi si Saisai Zheng, in turul III Simona va infrunta o alta jucatoare de origina asiatica, Su-Wei Hsieh, numar 48 mondial, orginara din Taiwan. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc, ofera o cota de 40.0 pentru un succes al numarului 1 mondial. Cota 40.0 pentru Simona Halep s-o invinga pe Su Wei-Hsieh.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZSAN08.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 40.0 pentru victorie Simona Halep. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Simona Halep va castiga, greu de crezut ca nu va fi asa, miza plasata pe succesul acesteia va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment