Nu rata cota 30.0 pentru minim un gol marcat in Portugalia vs Spania

Nu rata cota 30.0 pentru minim un gol marcat in Portugalia vs Spania

Nu rata cota 30.0 pentru minim un gol marcat in Portugalia vs Spania

Fara selectionerul Lopetequi, demis chiar inainte de meciul cu Portugalia, Spania va incerca sa bifeze prima victorie de la Campionatul Mondial cu Fernando Hierro pe banca. Betfair, casa de pariuri online care ofera cele mai mari cote pentru meciurile din La Liga si tot fotbalul englezesc, vine cu o cota de 30.0 pentru ca in duelul Portugalia vs Spania sa se marcheze macar un gol. Nu rata cota 30.0 pentru minim un gol marcat in Portugalia vs Spania.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNDR.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 30.0 pentru cel putin un gol marcat in Portugalia vs Spania. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca se marcheaza peste 0.5 goluri in meci, greu de crezut ca nu se va intampla asa, miza plasata pe acest pariu va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment