Cota 6.0 pentru Brazilia sa debuteze cu victorie la Cupa Mondiala

Cota 6.0 pentru Brazilia sa debuteze cu victorie la Cupa Mondiala

Cota 6.0 pentru Brazilia sa debuteze cu victorie la Cupa Mondiala

Brazilia, una din favoritele la castigarea Cupei Mondiale, va debuta contra Elvetiei. Befair, cea mai buna casa de pariuri online din lume, ofera o cota de 6.0 pentru ca Neymar & co. sa castige impotriva Elvetiei. Cota 6.0 pentru Brazilia sa debuteze cu victorie la Cupa Mondiala.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNDV.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 6.0 pentru victoria “selecao”. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Brazilia”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 6.0 adica!

1 Daca Brazilia va castiga, miza plasata pe succesul lui Neymar & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment