Castigi de 20X miza pariata daca Messi sau Ronaldo marcheaza la Cupa Mondiala!

Castigi de 20X miza pariata daca Messi sau Ronaldo marcheaza la Cupa Mondiala!

Castigi de 20X miza pariata daca Messi sau Ronaldo marcheaza la Cupa Mondiala!

Messi si Ronaldo vor continua doborarea recordurilor. De aceasta data o vor face la Campionatul Mondial 2018 acolo unde ambii spera sa devina golgheterii competitiei. Betfair,  Betfair, una din cele mai bune case de pariuri online din lume, ofera o cota de 20.0 pentru ca unul din cei doi sa marcheze cel putin un gol la turneul final. Castigi de 20X miza pariata daca Messi sau Ronaldo marcheaza la Cupa Mondiala!

Te-ar mai putea interesa si:


Cote pentru profit la pariuri Cupa Mondiala – Afla de la specialisti cum poti castiga la pariuri!

Pronosticurile lui Mourinho. Cotă 13.00 oferită aici de “The Special One”


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai sus un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNDP.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 20.0 pentru “gol marcat de Messi” sau “gol marcat de Cristiano Ronaldo”. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “gol marcat de Messi” sau “gol marcat de Ronaldo” depinde fanul carui jucator sunteti, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 5 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 20.0 adica!

1 Daca Messi sau Ronaldo vor marga macar un gol, greu de crezut ca nu se va intampla asa, miza plasata pe succesul lui Budescu & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment