Castiga de 10X miza pariata pe victoria Romaniei cu Finlanda

Castiga de 10X miza pariata pe victoria Romaniei cu Finlanda

Castiga de 10X miza pariata pe victoria Romaniei cu Finlanda

Marti, Romania va juca un amical cu reprezentativa similara a Finlandei la Ploiesti, pe arena Ilie Oana. Meciul care va incepe de la ora 20:30 vine cu o cota de 10.0 petru un succes al tricolorilor de la Fortuna, asa de pariuri partener oficial al nationalei de fotbal a Romaniei si tot odata casa de pariuri la care poti paria online ( CLICK AICI si deschide cont la Fortuna pentru ca ai primul pariu fara risc pana la 300 RON )  fara sa detii un card bancar. Castiga de 10X miza pariata pe victoria Romaniei cu Finlanda.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10 pentru orice pariu din oferta la Romania vs Finlanda!


Te întrebi cum poti profita de aceasta promotie la pariuri? Iată cum stă treaba: 

Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe “victorie Romania” – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe “victorie Romania”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Romania nu va invinge Finlanda și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus. 

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment