Pariaza la cota 10.0 pe castigatoarea trofeului Ligii Campionilor

Pariaza la cota 10.0 pe castigatoarea trofeului Ligii Campionilor

Pariaza la cota 10.0 pe castigatoarea trofeului Ligii Campionilor

Finala Champions League de sambata, ora 21:45, de la Kiev vine la pachet cu o super promotie de la Fortuna. Casa de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, iti ofera o cota de 10.0 pentru  castigarea Champions League de oricare din cele doua formatii. Pariaza la cota 10.0 pe castigatoarea trofeului Ligii Campionilor.

Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe “Castiga Trofeul” ( Real Madrid sau Liverpool ) – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe “castiga trofeul” Real Madrid sau Liverpool, depinde fanul carei echipe esti, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă formatia pe care ai pierdut nu va castiga Champions League și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment