Incaseaza de 10X miza pariata pe orice selectie, indiferent de cota, la TSKA Moscova vs Arsenal!

Incaseaza de 10X miza pariata pe orice selectie, indiferent de cota, la TSKA Moscova vs Arsenal

Incaseaza de 10X miza pariata pe orice selectie, indiferent de cota, la TSKA Moscova vs Arsenal!

Diseara, de la ora 22:05, TSKA Moscova va primi in mansa a doua a sferturilor Europa League, vizita celor de la Arsenal. Duelul de la Moscova va incepe de la scorul de 4-1 pentru “tunari”, iar NetBetcea mai buna casa de pariuri online, pentru Live, din Romania, ofera o cota de 10.0 pentru orice selectie, indiferent de cota, la TSKA Moscova vs Arsenal! Incaseaza de 10X miza pariata pe orice selectie, indiferent de cota, la TSKA Moscova vs Arsenal!

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 RON Pre-Live pe ORICE PARIU din oferta existenta la NetBet pentru duelul dintre TSKA Moscova vs Arsenal.

  • Spre exemplu, eu as miza pe “Over 0.5 goluri marcate in meci”. In acest moment pariul la cota normala are o valoare de 1.02, dar daca deschideti cont de parior la NetBet de pe unul din linkurile din articol sau imaginea de mai sus, acesta se va inmulti automat cu cota marita. 

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul e pierzător, NetBet îți dă banii înapoi! DUBLUL MIZEI!!
  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet
  • În cazul în care pariul e necâștigător, NetBet returnează banii sub formă de bonus, în limita a 100 RON.(dublul mizei maxime)
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment