Cota 10 pentru pariurile plasate pe orice meci din campionatele mari!

Cota 10 pentru pariurile plasatepe orice meci din campionatele mari!

Cota 10 pentru pariurile plasate pe orice meci din campionatele mari!

NetBet, cea mai buna casa de pariuri online din Romania pentru Live, vine pentru acest weekend cu o super promotie care va ofera sansa sa castigati de 10X miza pariata pe orice pariu, indiferent de cota, la meciurile din campionatele mari ale Europei si Liga 1. Cota 10 pentru pariurile plasate pe orice meci din campionatele mari!

Te-ar mai putea interesa si:


Castiga de 22X miza pariata pe victorie Barcelona cu Sevilla!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA 10!

2 Intră în noul tău cont NetBet, deschide Casieriadepune minim 50 RON, si Plasează primul tău pariu pre-live (FT) si LIVE pe BILET SIMPLU pe orice meci si cota din Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Liga 1 si LaLiga (31 Martie – 1 Aprilie). 50 RON din miză vor fi multiplicaţi la cota 10.0!

1 Dacă pariul e câștigător, vei primi în bani reali câștigul aferent cotei normale. Banii bonus (diferența până la cota 10) se creditează în maxim 72h în contul tău de jucător. Te rugăm citeşti aici termenii şi condiţiile pentru cerinţele de eliberare a bonusului.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Pariază maxim 50 RON.
  • E posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 50 RON din pariu.
  • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Cerinţele de pariere a bonusului trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primire.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment