Castiga de 10X miza pariata pe un succes al Romaniei cu Suedia!

Castiga de 10X miza pariata pe un succes al Romaniei cu Suedia!

Castiga de 10X miza pariata pe un succes al Romaniei cu Suedia!

Marti, 27 Martie, de la 21:30, Romania va intalni intr-un meci amical reprezentativa Suediei. Fortuna, casa de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, va ofera o cota de 10 pentru o victorie a lui Stanciu & co. Castiga de 10X miza pariata pe un succes al Romaniei cu Suedia!

Te-ar mai putea interesa si:


Toata luna Martie, la Unibet, ai bonus de bun venit 300 RON

Pariurile pe castigator la meciurile de la Miami Open iti aduc de 10X miza plasata


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victorie Romania în meciul cu Suedia – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victorie Romania cu Suediala optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă România nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment