Pariaza la cota 15.0 pe victorie Romania cu Israel

Pariaza la cota 15.0 pe victorie Romania cu Israel

Pariaza la cota 15.0 pe victorie Romania cu Israel

In primul meci din acest an, nationala de fotbal a Romaniei va intalni selectionata similara a Israelului, sambata, de la ora 20:30, intr-un joc amical disputat la Netanya, pe Netanya Stadium. Sportingbet, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania, vine cu bomba si ofera cota 15.0 pentru un succes al “tricolorilor”. Pariaza la cota 15.0 pe victorie Romania cu Israel.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai sus un cont de parior la Sportingbet si fa o depune MINIM 40 RON in contul de parior nou creat.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 15.0 pentru “victorie Romania” in meciul cu Israel. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Romania se va impune in Israel, miza plasata va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de Freebet. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment