Cota 13.0 pentru Bayern Munchen sa se califice-n sferturile Champions League

Cota 13.0 pentru Bayern Munchen sa se califice-n sferturile Champions League

Cota 13.0 pentru Bayern Munchen sa se califice-n sferturile Champions League

Bayern Munchen are o misiune facila in privinta calificarii in sferturile Ligii Campionilor dupa ce in partida tur a demolat-o pe Besiktas, scor 5-0! Totusi, Betfair, cea mai buna casa de pariuri online din lume, ofera o cota de 13.0 pentru ca bavarezii sa se califice in faza urmatoare a Ligii Campionilor. Cota 13.0 pentru Bayern Munchen sa se califice-n sferturile Champions League.

Te-ar mai putea interesa si:


Toata luna Martie, la Unibet, ai bonus de bun venit 300 RON

Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNBO.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 13.0 pentru calificarea celor de la Bayern Munchen. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Bayern se va califica, greu de crezut ca nu se va intampla, miza plasata pe succesul lui Lewandowski & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment