Castiga de 6X miza pariata pe victorie Man. United cu Sevilla

Castiga de 6X miza pariata pe victorie Man. United cu Sevilla

Castiga de 6X miza pariata pe victorie Man. United cu Sevilla

Dupa 0-0 in tur, pe terenul andaluzilor, Manchester United va forta pe teren propiu victoria si implicit calificarea in sferturile Champions League in dauna celor de la Sevilla. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc, ofera o cota de 6.0 pentru un succes al “diavolilor rosii” in duelul de marti de pe Old Trafford. Castiga de 6X miza pariata pe victorie Man. United cu Sevilla.

Te-ar mai putea interesa si:


Toata luna Martie, la Unibet, ai bonus de bun venit 300 RON

Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNBN.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 6.0 pentru victoria trupei lui Jose Mourinho. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Manchester United va castiga, miza plasata pe succesul lui Sanchez & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment