Pariaza pe victorie FCSB cu Viitorul la cota 15.0!

Pariaza pe victorie FCSB cu Viitorul la cota 15.0!

Pariaza pe victorie FCSB cu Viitorul la cota 15.0!

Orice parior al “ros albastrilor” trebuie sa profite de cea mai noua promotie a celor de la Sportingbet, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania. Aceasta ofera tuturor celor care n-au cont de parior Sportingbet, dar aleg sa-si deschida unul de pe orice link din acest articol, o cota de 15.0 pentru un succes al celor de la FCSB cu VIITORUL. Pariaza pe victorie FCSB cu Viitorul la cota 15.0!

Te-ar mai putea interesa si:


Toata luna Martie, la Unibet, ai bonus de bun venit 300 RON

Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata!

Cota 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciurile din marile campionate ale Europei!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai sus un cont de parior la Sportingbet si fa o depune in contul de parior nou creat.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 15.0 pentru “victorie FCSB” in meciul acestora cu Viitorul Constanta. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca FCSB se va impune cu Viitorul, miza plasata va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de Freebet. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment