Cota 22.0 pentru victorie FCSB cu Viitorul in prima etapa din play-off

Cota 22.0 pentru victorie FCSB cu Viitorul in prima etapa din play-off

Cota 22.0 pentru victorie FCSB cu Viitorul in prima etapa din play-off

Prima etapa din play-off si prima confruntare dintre FCSB si Viitorul din aceasta faza a Ligii 1, aduce de la Betfair, cea mai buna casa de pariuri online din lume, o cota speciala de 22.0 pentru un succes al ‘ros albastrilor’. Cota 22.0 pentru victorie FCSB cu Viitorul in prima etapa din play-off.

Te-ar mai putea interesa si:


Toata luna Martie, la Unibet, ai bonus de bun venit 300 RON

Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata!

Cota 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciurile din marile campionate ale Europei!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNBM.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 22.0 pentru victoria trupei lui Nicolae Dica. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie FCSB”la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita ( exact ca in imaginea de mai jos ), dar primul pariu de 5 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 22.0 adica!

1 Daca FCSB va castiga, miza plasata pe succesul lui Budescu & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment