Cota 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciurile din marile campionate ale Europei

 Cota 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciurile din marile campionate ale Europei

Cota 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciurile din marile campionate ale Europei

Sambata si duminica, 05 si 06 Mai, NetBet, una din cele mai bune agentii de pariuri online din Romania, vine cu o super promotie si ofera Cota 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciurile din marile campionate ale Europei.


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 RON Pre-live (FT) si LIVE pe BILET SIMPLU pe orice meci si cota din Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Liga 1 si LaLiga.

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

  • Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 100 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 50 RON ).

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de pariere aferente bonusului.
  • Miza maximă eligibilă pentru această ofertă este de 50 RON.
  • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat.
  • Jucătorii care se înscriu în această promoție nu vor mai putea participa la promoțiile de bun venit (Pachetul de bun Venit de 1.500Ron, etc), ATENTIE!
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment