Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata

Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata

Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata

Incepand cu data de 08 a acestei luni, debuteaza turneul de tenis de la Indian Wells. NetBet, cea mai buna casa de pariuri online din Romania, vine cu o cuper cota de 10.0 pentru pariurile de tip 1 sau 2 plasate pe meciurile de la unul din cele mai mari turnee de tenis din lume, fie ca vorbim de meciuri de la masculin ori feminin. Pariurile pe castigator la meciurile de la Indian Wells iti aduc de 10X miza plasata.

Te-ar mai putea interesa si:


Toata luna Martie, la Unibet, ai bonus de bun venit 300 RON


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul TENIS.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 RON Pre-Live pe CASTIGATOR la orice meci de tenis de la Indian Wells, WTA sau ATP.

1 Daca JUCATORUL PE CARE AI PLASAT CEI 50 RON VA CASTIGA, pariul plasat se va inmulti la cota 10.0,iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat. Toate pariurile plasate dupa ora de incepere a meciurilor, nu se vor lua în considerare.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 48 ore.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Cerinţele de pariere a bonusului trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primire.
  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment