Pariaza la COTA 4.0 pe calificarea celor de la Liverpool

Pariaza la COTA 4.0 pe calificarea celor de la Liverpool

Pariaza la COTA 4.0 pe calificarea celor de la Liverpool

Astazi, de la ora 21:45, Liverpool va juca-n mansa retur a optimilor Ligii Campionilor cu Porto. Meciul de pe Anfield pleaca de la 5-0 pentru “cormorani” iar Betfair va ofera o cota de 4.0 pentru calificarea trupei lui Jurgen Klopp in sferturile competitie. Valuebet, zic eu, atat timp cat englezii au un avantaj de 5 goluri. Pariaza la COTA 4.0 pe calificarea celor de la Liverpool.

Te-ar mai putea interesa si:


Toata luna Martie, la Unibet, ai bonus de bun venit 300 RON!

Nu rata cota 10.0 pentru un gol marcat la PSG vs Real Madrid!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNBI.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru calificarea trupei lui Jurgen Klopp. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Liverpool se va califica, greu de crezut ca nu o va face, miza plasata pe succesul lui Salah & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

 

Leave a Comment