Orice pariu de cota minima 1.20 la Espanyol vs Real Madrid iti aduce de 10X miza pariata

Orice pariu de cota minima 1.20 la Espanyol vs Real Madrid iti aduce de 10X miza pariata

Orice pariu de cota minima 1.20 la Espanyol vs Real Madrid iti aduce de 10X miza pariata

Derby in Ctalunia, prieteni. Espanyol va juca diseara cu Real Madrid, iar NetBet, cea mai buna casa de pariuri din Romania pentru Live, ofera o cota de 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciul de la Barcelona in cota minima 1.20! Orice pariu de cota minima 1.20 la Espanyol vs Real Madrid iti aduce de 10X miza pariata.

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 RON Pre-Livela cota de minim 1.20, pe orice optiune de pariere in intalnirea dintre Espanyol Barcelona vs Real Madrid.

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 72 de ore.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 100 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 50 RON ).

  • Spre exemplu, personal, as merge pe “Over 2.5 goluri marcate” in intalnirea dintre Espanyol si Real Madrid. Cota normala, la NetBet, pentru acest pariu este, in acest moment, de 1.56! Insa, daca alegeti sa mizati acest pariu accesand orice link din acest articol, aceasta cota se va transforma intr-una de 10.0, daca pariul va fi castigator!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

 

Leave a Comment