Orice pariu de cota minima 1.20 la Man. United vs Chelsea iti aduce de 10X miza pariata

Orice pariu de cota minima 1.20 la Man. United vs Chelsea iti aduce de 10X miza pariata

Orice pariu de cota minima 1.20 la Man. United vs Chelsea iti aduce de 10X miza pariata

Duminica, mare meci mare in Premier League. Manchester United va primi vizita celor de la Chelsea, iar NetBet, cea mai buna casa de pariuri din Romania pentru Live, ofera o cota de 10.0 pentru orice pariu plasat pe meciul de pe Old Trafford in cota minima 1.20! Orice pariu de cota minima 1.20 la Man. United vs Chelsea iti aduce de 10X miza pariata.

Te-ar mai putea interesa si:


Nu rata COTA 4.0 pentru victorie Barcelona cu Girona!

Daca tii cu FCSB nu rata cota 15.0 pentru victoria acestora cu Sepsi OSK!

Cota 10.0 pentru FCSB sa castige duminica cu Sepsi OSK!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 RON Pre-Live, la cota de minim 1.20, pe orice optiune de pariere in intalnirea dintre Manchester United vs Chelsea.

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 72 de ore.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 100 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 50 RON ).

  • Spre exemplu, personal, as merge pe “Over 0.5 goluri marcate in prima repriza” in intalnirea dintre Man. United vs Chelsea. Cota normala, la NetBet, pentru acest pariu este, in acest moment, de 1.48! Insa, daca alegeti sa mizati acest pariu accesand orice link din acest articol, aceasta cota se va transforma intr-una de 10.0, daca pariul va fi castigator!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment