Orice fan al Barcelonei trebuie sa mizeze pe victoria acestora cu Girona la COTA 4.0

Orice fan al Barcelonei trebuie sa mizeze pe victoria acestora cu Girona la COTA 4.0

Orice fan al Barcelonei trebuie sa mizeze pe victoria acestora cu Girona la COTA 4.0

Daca esti parior si fan al Barcelonei, atunci nu ai cum sa nu mizezi pe succesul favoritilor cu Girona la COTA 4.0! Fortuna, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania, ofera aceasta cota de neratat tuturor jucatorilor care nu au cont de parior Fortuna, dar aleg sa-si deschida unul de pe unul din linkurile din acest articol. Orice fan al Barcelonei trebuie sa mizeze pe victoria acestora cu Girona la COTA 4.0!

Te-ar mai putea interesa si:


Nu rata COTA 4.0 pentru victorie Barcelona cu Girona!

Daca tii cu FCSB nu rata cota 15.0 pentru victoria acestora cu Sepsi OSK!

Cota 10.0 pentru FCSB sa castige duminica cu Sepsi OSK!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la Barcelona în meciul cu Girona – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Barcelona nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

 

Leave a Comment