Cota 10.0 pentru FCSB sa castige duminica cu Sepsi OSK

Cota 10.0 pentru FCSB sa castige duminica cu Sepsi OSK

Cota 10.0 pentru FCSB sa castige duminica cu Sepsi OSK

In ultima etapa a sezonului regular din Liga 1 Betano, FCSB va juca pe teren propriu cu Sepsi OSK. Fortuna, casa de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, ofera o cota de 10.0, marita de la 1.16, pentru un succes al “ros albastrilor” in fata nou promovatei. Cota 10.0 pentru FCSB sa castige duminica cu Sepsi OSK.

Te-ar mai putea interesa si:


Nu rata COTA 4.0 pentru victorie Barcelona cu Girona!

Daca tii cu FCSB nu rata cota 15.0 pentru victoria acestora cu Sepsi OSK!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la FCSB în meciul cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă FCSB nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment