Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Leganes vs Real Madrid

Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Leganes vs Real Madrid

Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Leganes vs Real Madrid

Leganes si Real Madrid joaca acum meciul pe care trebuiau sa-l dispute in luna decembrie a anului 2017. Motivul pentru care nu s-a jucat la vremea aceea, il constituie faptul ca Ronaldo & co. au fost prezenti la Campionatul Mondial al cluburilor. NetBet, cea mai buna casa de pariuri din Romania pentru Live, ofera o cota de 10.0 pentru orice pariu plasat pe intalnirea de pe Estadio Municipal de Butarque in cota minima 1.20! Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Leganes vs Real Madrid.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza si castiga pachet VIP exclusiv la intalnirea dintre FC Barcelona si Chelsea!

Cota 8.0 pentru Manchester United sa castige cu Sevilla!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 40 RON Pre-Live, la cota de minim 1.20, pe orice optiune de pariere la duelul dintre Leganes vs Real Madrid!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, greu de crezut, totusi, ca nu vei gasi o cota de 1.20 care sa iasa, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

  • Spre exemplu, personal, as merge pe “Over 2.5 goluri marcate” in intalnirea dintre Leganes si Real Madrid. Cota normala, la NetBet, pentru acest pariu este, in acest moment, de 1.60! Insa, daca alegeti sa mizati acest pariu accesand orice link din acest articol, aceasta cota se va transforma intr-una de 10.0, daca pariul va fi castigator!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment