Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Chelsea vs Barcelona

Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Chelsea vs Barcelona

Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Chelsea vs Barcelona

Una din confruntarile soc din optimile Ligii Campionilor se va juca diseara la Londra. Chelsea si Barcelona promit un show fotbalistic de zile mari, iar NetBet, cea mai buna casa de pariuri online pentru Live, ofera o cota de 10.0 pentru orice pariu plasat pe intalnirea de pe Stamford Bridge in cota minima 1.20! Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la Chelsea vs Barcelona.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza si castiga pachet VIP exclusiv la intalnirea dintre FC Barcelona si Chelsea!

Incaseaza de 15X miza pariata pe victorie Bayern cu Besiktas!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 40 RON Pre-Live, la cota de minim 1.20, pe orice optiune de pariere la duelul dintre Chelsea vs Barcelona!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, greu de crezut, totusi, ca nu vei gasi o cota de 1.20 care sa iasa, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

  • Spre exemplu, personal, as merge pe “Over 1.5 goluri marcate” in intalnirea dintre Chelsea si Barcelona. Cota normala, la NetBet, pentru acest pariu este, in acest moment, de 1.28! Insa, daca alegeti sa mizati acest pariu accesand orice link din acest articol, aceasta cota se va transforma intr-una de 10.0, daca pariul va fi castigator!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment