Pariaza pe gol marcat de FCSB si castiga de 10.0 miza investita

Pariaza pe gol marcat de FCSB si castiga de 10.0 miza investita

Pariaza pe gol marcat de FCSB si castiga de 10.0 miza investita

Prieteni, NetBet, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania, vine cu o promotie de neratat pentru toti jucatorii care vor alege sa mizeze pe macar un gol marcat de FCSB in confruntarea din Europa League contra formatiei romanului Radu Stefan, Lazio. Pariaza pe gol marcat de FCSB si castiga de 10.0 miza investita.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 la Real Madrd vs PSG pentru 1, X sau 2

Pariaza chiar acum pe victorie Liverpool la COTA 8.0!


1Deschide un cont de parior de pe acest LINK la agentia de pariuri online NetBet folosind codul bonus FCSB.

2 Pariaza apoi, la cota normala pe GOL MARCAT de FCSB contra italienilor de la Lazio Roma. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0!

  • ATENTIE! Cand pariezi pe “FCSB peste 0.5 goluri in meci” contra celor de la Lazio Roma, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 40 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

1Daca FCSB INSCRIE, iar tu ai mizat pe acest lucru, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.

Mai mult, daca FCSB nu va marca, greu de crezut ca Budescu & co. nu pot marca macar un gol, nu veti pierde nimic. Din contra, daca pariul va fi pierzator, NetBet va ofera inapoi DUBLUL MIZEI PARIATE. Mai exact, 80 RON, asta daca alegeti sa plasti pe un gol marcat de “ros albastri” 40 RON, atat cat este pariul maxim acceptat pentru aceasta promotie.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment