Pariaza la COTA 12.0 pe victoria Simonei Halep in finala Australian Open

Pariaza la COTA 12.0 pe victoria Simonei Halep in finala Australian Open

Pariaza la COTA 12.0 pe victoria Simonei Halep in finala Australian Open

Sambata dimineata, de la ora 10:30, Simona Halep va juca finala Australian Open in compania fostului numar 1 WTA, Caroline Wozniacki. Fortuna, casa de pariuri online aflata in topul preferintelor romaniva ofera o super cota de 10.0 pentru un succes al romancei. Pariaza la COTA 12.0 pe victoria Simonei Halep in finala Australian Open.

Te-ar mai putea interesa si:


Nu rata COTA 4.0 pentru victorie Bayern Munchen cu Hoffenheim!

Pariaza fara ezitare la COTA 12.0 pe victoria Barcelonei cu Alaves!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria Simonei în meciul cu Caroline Wozniacki – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria Simonei Halep, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Barcelona nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment