Pariaza acum la cota 10.0 pe victorie Barcelona cu Betis Sevilla!

Pariaza acum la cota 10.0 pe victorie Barcelona cu Betis Sevilla!

Pariaza acum la cota 10.0 pe victorie Barcelona cu Betis Sevilla!

Duminica, de la ora 21:45, liderul din LaLiga, Barcelona, va juca-n Andaluzia cu Betis Sevilla. Fortuna, casa de pariuri online aflata in topul preferintelor romani, va ofera o super cota de 10.0 pentru un succes al catalanilor pe terenul formatiei internationalului roman, Alin Tosca. Pariaza acum la cota 10.0 pe victorie Barcelona cu Betis Sevilla!

Te-ar mai putea interesa si:


Castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis din aceasta perioada!

Nu rata cota 4.0 pentru victorie Manchester City cu Newcastle!

Profita acum de cota 15.0 pentru victorie Barcelona cu Betis Sevilla!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la Barcelona în meciul cu Betis Sevilla – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria catalanilor, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Barcelona nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment