Cota 10.0 pentru PSG s-o invinga pe Nantes, formatia lui Tatarusanu!

Cota 10.0 pentru PSG s-o invinga pe Nantes, formatia lui Tatarusanu!

Cota 10.0 pentru PSG s-o invinga pe Nantes, formatia lui Tatarusanu!

Duminica, in ultimul meci al rundei a 20 a din Ligue 1, PSG va juca impotriva celor de la Nantes, echipa a carei poarta este aparata de internationalul roman Ciprian Tatarusanu. Fortuna, casa de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, va ofera cota 10.0 pentru un eventual succes al lui Neymar & co. Cota 10.0 pentru PSG s-o invinga pe Nantes, formatia lui Tatarusanu!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pe orice pariu plasat pe 1, X sau 2 la Liverpool vs Man. City!

Profita chiar acum de cota 12.0 pentru victorie Man. City cu Liverpool!

Pariaza acum la cota 8.0 pe victoria Barcelonei cu Real Sociedad!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la PSG în meciul cu Nantes – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria “parizienilor”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă PSG nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment