Nu rata cota 10.0 pentru victoria Realului cu Villarreal!

Nu rata cota 10.0 pentru victoria Realului cu Villarreal!

Nu rata cota 10.0 pentru victoria Realului cu Villarreal!

Daca esti fan al Realului din Madrid sau pur si simplu vrei sa incasezi ceva banuti in acest weekend, atunci nu cred ca ar trebui sa ratezi cea mai noua cota marita oferita de Fortuna, casa de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, pentru un succes al madrilenilor in meciul cu Villarreal. Nu rata cota 10.0 pentru victoria Realului cu Villarreal!

Te-ar mai putea interesa si:


Castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis din aceasta perioada!

Cota 10.0 pe orice pariu plasat pe 1, X sau 2 la Liverpool vs Man. City!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la Real Madrid în meciul cu “submarinul galben”– Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria “madrilenilor”la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Real Madrid nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment