Profita acum de cota 10 pentru victorie Bayern cu Bayer Leverkusen!

Profita acum de cota 10 pentru victorie Bayern cu Bayer Leverkusen!

Profita acum de cota 10 pentru victorie Bayern cu Bayer Leverkusen!

Prologul rundei a 18 a din Bundesliga ne aduce si-un prim derby in prima liga germana. Bayern Munchen va juca in deplasare cu Bayer Leverkuse, iar Fortuna, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania, vine cu o cota de 10.0 pentru un succes al bavarezilor. Profita acum de cota 10 pentru victorie Bayern cu Bayer Leverkusen!

Te-ar mai putea interesa si:


Castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis din aceasta perioada!

Cota 10.0 pe orice pariu plasat pe 1, X sau 2 la Liverpool vs Man. City!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la Bayern Munchen în meciul cu “aspirinele” din Leverkusen– Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria “bavarezilor”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Bayern Munchen nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment