Castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis din aceasta perioada!

Castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis din aceasta perioada!

Castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis din aceasta perioada!

Pana pe 28 ianuarie poti castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis, indiferent de turneu. Cum este posibil asa ceva? Urmeaza instructiunile de mai jos si vei afla cum poti face bani frumosi pariind pe meciurile de tenis. Castiga de 10X miza pariata pe orice meci de tenis din aceasta perioada!

Te-ar mai putea interesa si:


Participa la campionatul de pariuri cu premii de 250.000 RON!

Turneul de sloturi Unibet iti aduce premii in valoare de 100.000 RON!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul TENIS.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 40 RON Pre-Live pe orice meci de tenis pe care-l gasesti in aceasta perioada in oferta NetBet, la cota de minim 1.20!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, greu de crezut, totusi, ca nu vei gasi o cota de 1.20 care sa iasa, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment