Profita acum de cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Celta Vigo

Profita acum de cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Celta Vigo

Profita acum de cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Celta Vigo

1-1 s-a terminat partida tur din Cupa Spaniei dintre Barcelona si Celta Vigo. Mansa tur se va juca in fieful catalanilor, iar Betfair, una din cele mai bune case de pariuri online din lume, vine cu o super cota de 4.0 pentru un succes al liderului Spaniei in fata celor de la Celta Vigo. Profita acum de cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Celta Vigo.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza pe calificarea Realului cu Numancia la cota 4.0!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNAE.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru victoria trupei lui Ernesto Valverde. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Barcelona”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita ( vezi imaginea de mai jos ), dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Barcelona va castiga, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul lui Suarez & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment