Pariaza pe calificarea Realului cu Numancia la cota 4.0!

Pariaza pe calificarea Realului cu Numancia la cota 4.0

Pariaza pe calificarea Realului cu Numancia la cota 4.0

Nu stiu daca Real Madrid mai are emotii in privinta calificarii in faza urmatoare a Cupei Spaniei dupa 3-0 in tur contra divizionarei secunde Numancia. Ei bine, prieteni, Betfair, casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru meciurile din La Liga, ofera o cota de 4.0, imposibil de ratat, pentru calificarea madrilenilor mai departe in Cupa Spaniei. Pariaza pe calificarea Realului cu Numancia la cota 4.0

Te-ar mai putea interesa si:


Profita acum de cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Celta Vigo!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNAD.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru calificarea trupei lui Zinedine Zidane. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “calificare Real Madrid”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Real Madrid se va califica, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul lui Asensio & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment