Profita imediat de cota 5.0 pentru victorie Man. United cu Burnley

Profita imediat de cota 5.0 pentru victorie Man. United cu Burnley

Profita imediat de cota 5.0 pentru victorie Man. United cu Burnley

Manchester United va juca de Boxing Day cu Burnley, revelatia acestui sezon din Premier League. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai bune cote pentru tot fotbalul englezesc, va ofera o cota de 5.0 pentru un succes al baietilor lui Jose Mourinho. Profita imediat de cota 5.0 pentru victorie Man. United cu Burnley.

Te-ar mai putea interesa si:


Orice pariu plasat pe unul din meciurile de Boxing Day iti aduce de 10X miza pariata!

La Maxbet, poți câștiga un Bonus maxim de 3000 RON în fiecare zi!

Pariaza la cote speciale pe El Clasico, Real Madrid vs Barcelona!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN99.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 5.0 pentru victoria trupei lui Jose Mourinho. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Man. United”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 5.0 adica!

1 Daca Man. United va castiga, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul “diavolilor”, va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment