Orice pariu plasat pe unul din meciurile de Boxing Day iti aduce de 10X miza pariata!

Orice pariu plasat pe unul din meciurile de Boxing Day iti aduce de 10X miza pariata!

Orice pariu plasat pe unul din meciurile de Boxing Day iti aduce de 10X miza pariata!

Pentru Boxing Day, NetBet, cea mai buna agentie din Romania pentru pariurile plasate Live, va ofera o cota speciala de 10.0 pentru orice pariu plasat, pe orice meci, la cota minima 1.20! Orice pariu plasat pe unul din meciurile de Boxing Day iti aduce de 10X miza pariata!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pe orice pariu plasat pe 1, X sau 2 la Arsenal vs Liverpool!


Urmati pasii de mai jos si veti afla cum orice pariu plasat, la cota minima 1.20, pe meciurile din Premier League ( 26 Decembrie ), se va inmulti automat cu o cota de 10.0!

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind BOXING.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 40 RON Pre-Live pe unul din meciurile care se vor juca pe 26 Decembrie in Premier League, la cota de minim 1.20!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, greu de crezut, totusi, ca nu vei gasi o cota de 1.20 care sa iasa, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

  • Spre exemplu, personal, as merge pe “Over 1.5 goluri marcate” in intalnirea dintre Man. United vs Burnley. Cota normala, la NetBet, pentru acest pariu este, in acest moment, de 1.21! Insa, daca alegeti sa mizati acest pariu accesand orice link din acest articol, aceasta cota se va transforma intr-una de 10.0!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment