Nu ratati cota 6.0 pentru PSG sa castige cu cei de la Caen!

Nu ratati cota 6.0 pentru PSG sa castige cu cei de la Caen!

Nu ratati cota 6.0 pentru PSG sa castige cu cei de la Caen!

Astazi, de la ora 21.50, PSG va intalni, in runda a 19 a din Ligue 1, pe Caen. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai bune cote, GARANTAT, pentru La Liga si tot fotbalul englezesc, va ofera o super cota de 6.0 pentru ca Neymar & co. sa castige cu Caen. Nu ratati cota 6.0 pentru PSG sa castige cu cei de la Caen!

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN97.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 6.0 pentru victoria trupei lui Unai Emery. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie PSG”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita ( vezi imaginea de mai jos ), dar primul pariu de 25 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 6.0 adica!

1 Daca PSG va castiga, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul lui Neymar & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment