Pariaza si castiga de 8X miza investita pe un succes al celor de la FCSB

Pariaza si castiga de 8X miza investita pe un succes al celor de la FCSB

Pariaza si castiga de 8X miza investita pe un succes al celor de la FCSB

FCSB va juca in aceasta runda cu Viitorul Constanta, iar Betfair,  casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru meciurile din La Liga si tot fotbalul englezesc, pune la bataie o super cota de 8.0 pentru un succes al vicecampioanei Romaniei. Pariaza si castiga de 8X miza investita pe un succes al celor de la FCSB.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza la cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Deportivo la Coruna!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN95.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 8.0 pentru victoria trupei lui Nicolae Dica. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie FCSB”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 25 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 8.0 adica!

1 Daca FCSB va castiga, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul lui Budescu, Tanase & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment