Pariaza la cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Deportivo la Coruna

Pariaza la cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Deportivo la Coruna

Pariaza la cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Deportivo la Coruna

Duminica, Barcelona va juca in campionat cu Deportivo La Coruna, iar Betfair, cea mai buna casa de pariuri online din lume, ofera o cota de 4.0 pentru o noua victorie in La Liga pentru formatia “blau grana”. Pariaza la cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Deportivo la Coruna.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza si castiga de 8X miza investita pe un succes al celor de la FCSB!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN96.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru victoria trupei lui Ernesto Valverde. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Barcelona”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Barcelona va castiga, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul lui Suarez & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment