Orice pariu plasat pe cota 1.20 va aduce de 10X miza investita

Orice pariu plasat pe cota 1.20 va aduce de 10X miza investita

Orice pariu plasat pe cota 1.20 va aduce de 10X miza investita

Da, prieteni, ati citit bine. Orice pariu plasat, sambata, in cota de minim 1.20, pe meciurile din Ligue 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A si Liga 1 Betano, va aduce de 10X miza investita. Cum este posibil asa ceva? Urmati pasii de mai jos veti afla. Orice pariu plasat pe cota 1.20 va aduce de 10X miza investita.

Te-ar mai putea interesa si:


Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la duelul FCSB vs Viitorul!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 40 RON Pre-Live pe meciurile care se vor juca pe 16 Decembrie in Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 si Liga 1, la cota de minim 1.20!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, greu de crezut, totusi, ca nu vei gasi o cota de 1.20 care sa iasa, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

  • Spre exemplu, personal, as merge pe “Over 1.5 goluri marcate” in intalnirea dintre Frankfurt vs Schalke 04. Cota normala, la NetBet, pentru acest pariu este, in acest moment, de 1.36! Insa, daca alegeti sa mizati acest pariu accesand orice link din acest articol, aceasta cota se va transforma intr-una de 10.0!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment