Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la duelul FCSB vs Viitorul

Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la duelul FCSB vs Viitorul

Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la duelul FCSB vs Viitorul

NetBet, sponsorul oficial al vicecampioanei Romaniei, FCSB, vine cu o super oferta pentru duelul dintre aceasta si Viitorul Constanta. Mai exact, orice pariu in cota minima de 1.20 plasat pe meciul de duminica seara, va primi automat o cota de 10.0! Castiga de 10X miza pariata pe orice pariu de cota minima 1.20 la duelul FCSB vs Viitorul.

Te-ar mai putea interesa si:


Orice pariu plasat pe cota 1.20 va aduce de 10X miza investita!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul FCSB.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 40 RON Pre-Live, la cota de minim 1.20, pe orice optiune de pariere la duelul dintre FCSB si Viitorul!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, pariul plasat de tine, la cota minima 1.20, se va inmulti la cota 10.0, iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Mai mult, in cazul in care pariul tau nu va fi necastigator, greu de crezut, totusi, ca nu vei gasi o cota de 1.20 care sa iasa, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

  • Spre exemplu, personal, as merge pe “Over 1.5 goluri marcate” in intalnirea dintre FCSB si Viitorul. Cota normala, la NetBet, pentru acest pariu este, in acest moment, de 1.36! Insa, daca alegeti sa mizati acest pariu accesand orice link din acest articol, aceasta cota se va transforma intr-una de 10.0, daca pariul va fi castigator!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment