Daca esti fan FCSB nu trebuie sa ratezi cota de 10.0 acordata acesteia pentru victorie cu Lugano

Daca esti fan FCSB nu trebuie sa ratezi cota de 10.0 acordata acesteia pentru victorie

Daca esti fan FCSB nu trebuie sa ratezi cota de 10.0 acordata acesteia pentru victorie cu Lugano

Fara sanse la calificarea in primavara europeana, Lugano pare victima sigura in fata unei FCSB care vrea calificarea de pe primul loc al grupei de Europa League. Casa de pariuri online Fortuna, una din cele mai bune din Romania, ofera o cota de 10.0 pentru un succes “ros albastru” in fata elvetienilor. Daca esti fan FCSB nu trebuie sa ratezi cota de 10.0 acordata acesteia pentru victorie cu Lugano.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza chiar acum la cota 6.0 pe victorie FCSB cu Lugano!

Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la FCSB în meciul cu Lugano – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria “ros albastrilor”la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita ( exemplu imaginea de mai jos ), dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă FCSB nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment